Kun heinäkuun helteet hellivät maatamme niin minulla oli ihan vimmattu halu neuloa :D Niinpäs teinkin mahamuruselle muutamat villahousut. Lyhytlahkeisia villiksiä meiltä löytyy monet mutta pitkälahkeisia ei niinkään tullut Elmolle tehtyä. Minusta nuo pitkälahkeiset on talvella käteviä kun kotona voi olla ihan sitten vaan body ja villikset päällä. Näihin käytin sekalaisia lankoja mitä nyt kaapista sattui löytymään. Lisäksi neuloin hahtuvasta sänkyyn kosteussuojan tuollainen puuttui Elmolta ja ne muoviset on niin ällöttävän hiostavia.

Alla kosteussuoja sänkyyn Pirtin kehräämön värjäämätöntä hahtuvaa ainaoikein neuleena neulottuna. Turkoosit villahousut Patons merinovillaa ja ohjeena tekstiiliteollisuuden ohje

Pitkälahkeiset neulottu tutulla pöpä-ohjeella.

 

 

 

Kahdet pitkälahkeiset kooltaa nb/s ja ohjeena Tiuhtis-housut. Tähän ohjeeseen tykästyin :)

Oransseissa housuissa lankana Patons-merinovilla ja raidallisissa on kaikki merinovilla tähteet, etupäässä Patonssia ja Loftia, sainpas kulutettua kaikki pienet kerät :)

 

****

Tällä hetkellä käsityöt ovat jäähyllä. Toinen meidän rakkaista karvakuonoista sairastui viikonloppuna paksusuolen tukokseen. Kahtena päivänä tukosta yritettiin huuhdella peräsuolen kautta ulos mutta se ei tuottanut toivottua tulosta. Maanantaina koira oli pakko leikata kun meni jo niin huonoon kuntoon. Leikkaus meni hyvin mutta elämme vielä hyvin epävarmoja aikoja sillä paksusuoli leikkauksen komplikaationa voi tulla vatsakalvontulehdus. Tänäään käytiin kontrolliverikokeissa ja lääkäri oli erittäin tyytyväinen tämän hetkisiin tulehdusarvoihin. Ompelukset jatkuvat kunhan tilanne kotona hieman tasaantuu!

***