Kirjoitettu 26.8.2008


Meillä vietetiin ristiäisiä 24.8. Paikaksi valitsimme Pyhän Andrean kappelin ja kahvittelut sitten kotonamme. Pidimme kaksoisjuhlat sillä vieraiden tietämättä meidän vihittiin samalla. Juhla alkoi vihkimisella. Kävelimme Mikon kanssa alttarille häämarssin tahtiin ja vieraat olivat melko hämmästyksissä. Yllätys oli siis täydellinen. Itse olimme tieneet asian jo siitä asti kun tapasimme, että häät vietetään elokuussa 2008. Vieraita oli lähimmät sukulaiset ja muutama ystävä, yhteensä 13 vierasta. Minulla oli kullanvärinen silkkinen iltapukutyylinen puku päällä jonka löysin alennusmyynneistä ja ajattelin, että sille on käyttöä myöhemminkin. Vihkisormus oli kallein hankinta. Halusin yksinkertaisen yhdellä kivellä varustetun sormuksen ja niinpä sormeeni päätyi Sandbergin sormus ja juuri tämä sormus on sormessani.

Vihkimisen jälkeen suoritettiin kaste. Vauvan nimeksi tuli Elmo Väinö Iisakki. Kokonaisuudessaan päivä oli ikimuistoinen ja pappi puhui hyvin. Meille kummallekkin jäi ihanat muistot ja olimme tyytyväisiä, että päätimme pitää tuollaiset häät. Vaikkakin kyseessä oli nuinkin pienet juhlat oli minulla pienoinen stressi asiasta. Helpottavaa kun se on nyt ohi ja saa taas keskittyä arjen pyörittämiseen. Hääkuvat käytiin ottamassa lauantaina Hailuodossa ja nyt odottelemme mielenkiinnolla niiden koevedoksia. Jos yksikään kuva 350 on onnistunut niin voin julkaista sen sitten täällä. Kuvat otti Mikon kaveri joka on opiskellut valokuvausta.

                 Kommentit

 

Eeva kirjoitti 27.08.2008 - 09:44

Suuret onnittelut sekä tuoreelle avioparille, että pienelle miehelle nimestä! :)

 
 

Betty Boop kirjoitti 27.08.2008 - 12:40

Onnea tuoreelle avioparille ja vauvalle ihanasta nimestä! Meillä on juhlat vasta edessä, ensi sunnuntaina ja alkaa kyllä pikku hiljaa tunnelma kiristyyn, kun pitää muistaa jos monenkin näköistä asiaa...ehkä mekin kunnialla päästää juhlista :)

 
 

Mikko (mikko.holappa@gmail.com) kirjoitti 27.08.2008 - 21:13

Onnea avioparille!!! ja pikku kaverille :)

 
 

aleksi kirjoitti 28.08.2008 - 09:03

onnea meijänkin puolesta täältä oulaisista!!!

 
 

Hanna kirjoitti 29.08.2008 - 11:26

Kiitos onniteluista :)