Viilennysloimi on kätevä kesällä ja talvella pesujen yhteydessä. Kesäsin viilennysloimi on veteen kasteltuna ja puristettuna viilentävä  näyttelyissä, agilityssä ja tokotreeneissä/ kisoissa. Ihan minä olen lenkilläkin pitänyt viilennysloimea päällä :) Erinomaiseksi olen kokenut viilennysloimen autossa jossa ei ole ilmastointia. Viilennysloimi on kätevä pukea päälle pestylle koiralle ja toimiin näin myös kylpytakkina.


    841943.jpg
    Urhon uusi viilennysloimi, tehty elokuussa 07. Limenvihreefrotee yhdisttetynä suklaanruskeaan, nam         toimiva kokonaisuus. Urhokin tykkää kuten hymystä huomaa :)    841910.jpg
   Sylvin kylpytakki tehty heinäkuussa 07 Vähän valjempi malli verrattuna pääkalloloimeen. Tarkoitettu        suihkun/uinnin jälkeen päälle puettavaksi :) Froteesydän sivussa jossa on vähän vanua täytteenä.                Lisäksi sabluunapainatus.    639523.jpg

    639524.jpg
Sylville kesällä 07 tehty viilennysloimi. Malliltaan tarkoituksella niukka, jotta pystyy pitämään vaikka   lenkillä päällä. Reunat kantattu kanttinauhalla, jaloissa kuminauhta ja mahan ympärillä kiinnitys. Selässä pääkallo ja nimi painatus sabluunalla ja emotuotannon kangasvärillä.


   639511.jpg
Nukalle joululahjaksi tehty kylpytakki. Toiselle sivulle ommeltu vielä vaaleanpunainen sydän. Malliltaan      onnistunut tuotos. Reunat kantattu kanttinauhalla.


    639521.jpg
Urholle kesällä 06 tehty viilennysloimi. Ei malliltaan vielä niin toimiva ja pyyhekangas huonolaatuista. Toimii kuitenkin hyvin jos ei tarvi liikkua paljoa, esim. kylpytakkina olemme tätä käyttäneet.