Tässä muutama lahjaompelus. Ompelin ensimmäistä kertaa jotain tytön vaatetta :D Eli Ottobren kaavalla Anemone Stripes (Ottobre 4/09). Pidensin helmaa reilu 10cm. Vähän jännittää miten istuu saajansa päälle. Pääntie ei oo ihan priima kun tein sen tuosta trikoosta ja oli haasteellinen, niin ohut ja erittäin joustava materiaali. yhdesti purin mutta toista kertaa en enää jaksanut. Oli muuten tosi vaikea valita kankaita tytön vaatteeseen :D Kankaat ostin hätäisesti Eurokankaasta, kumpainenkin palalaarista. Koitin valita saajan näkäistä kanhasta saas nähdä miten onnistuin. Ruskeasta ajattelin tehdä ensin hihat mutta olisikin tullut niin synkkä, että tein tuosta kuviollisesta. Kuviollinen ei riittänyt täyteen hihan mittaan niinpä jouduin jatkamaan hihaa ruskealla trikoolla. Vielä tekis mieli tehdä joku rintarossi tuohon paitaan koristeeksi. Paidasta puuttuu vielä myös tekijälappu kun edellisessä oli melko nolo painovirhe :D. Kiva oli tehdä vaihteeksi jollain ihan uudeella kaavalla!

 

 

 

 

Tunikan kanssa samaan pakettiin lähtee pupuhattu. Vanhalla omalla kaavalla tehty. Päällinen teddya, Eurokankaan palalaarista ja vuori fleeceä omista varastoista. Oli muuten kaikki kivat karvakankaat jo loppuneet Eurokankaasta. Edellisellä kerralla kun kävin Elmon lakkiin karvaa ostamassa niin siellä oli vaikka mitä.

 

 

 

Kaksi viisasta :D

 

PS. Minä sain jo etukäteisjoululahjan sen kameran nimittäin. Nyt tässä opetellaan sitten säätöjä ja kameran käyttöä urakalla :)