Viime viikolla poikkesin uusittuun Lasten Metsolaan ja voi ihanuus. Liike on täynnä ihania vaatteita, huokaus! Yläkerrasta löytyy myös aika kattava kangas valikoima, esim. velourit tuntuivat olevan ihanan paksuja ja pehmeä laatuisia. Osa Metsolan kankaista näkyy jo nettiputiikin puolellakin, tosin ei läheskään kaikki. Mukaan tarttui vihreet sukkahousut Elmolle, ihan parhaat mitä oon tähän mennessä löytänyt ja sitten walmet kangasta. En vaan voinut sitä vastustaa. Tein walmetista ihan peruspaidan, koska näitä meillä tulee eniten pidettyä. Ei mitää kikkailuja tällä kertaa koska kangas on niin ihanaa ja laatu ihan priimaa. Muruneulosten kanssa saman tyylistä. Pääntienkantin väriä mietin pitkään ja päädyin keltaiseen, luonnonvalkoinen ois ollut ehkä parempi mutta en vaan osannut sitä laittaa. Tällä kertaa hurautin myös hihansuut peitetikkoneella ja paita valmistuikin aivan yli nopeasti!

 

Elmo jäi jumiin :D

 

Viime viikolla paikkaisn napituskaitaletraumojani :D Tällä kertaa tein napituskaiteleen viiimeisen päälle opettajan ohjauksessa ompelukurssilla ja nyt uskoisin hallitsevani sen teon! Kaitale onnistui tällä kertaa yli odotusten :D Kankaana paidassa on JNY designin ihana jerseytrikoo, tuota kuviotahan on tulossa myös interlock trikoonakin, josta ehkä itse pidän enemmän. Helmaan tein jälleen kanttaushuolittelun! Jostain syystä se on mun suosikki tapa huolitella helma tällä hetkellä.

 

"Nepparipaita"

Koko: 86cm

Kaava: Pohjakaava ottobresta, ompelujen myötä muokkautunut

Kankaat: Keltainen jerseytrikoo Ikasyr, ruskee trikoo Nansoa Eurokankaasta

 

 

Nyt mun pitäis ihan toden teolla keskittyä joululahjoihin ja yhteen synttärilahjaan. Ennen joulua en saa ommella kuin tonttuasun Elmolle! Joulun jälkeen olis ajatuksena ommella Elmolle housuja nuihin 86cm paitoihin ja itselle vaatetta! Muistuttakaa minua sitten tästä :D Tumppuarvonta suoritetaan tänään tai huomenissa :) Joten tulkaahan tarkastamaan arvonnan tulokset sitten.