"Nukkuis perhe taivasalla, jollei olis vaunu alla. Sade kastais kokonaan, vaunua jos ei olis turvanaan. Hotelli pyörillä on luksusta, siitä nauttii aikuinen ja lauma muksuista. Kesäloma menee joutuisasti, kun vaunulla perhe matkaa mukavasti."

 

 

Samassa paketissa pilvitrikoiden kanssa tuli tätä JNY designin asuntovaunu kangasta. Tähän kankaaseen oli hieman pettynyt värinsä puolesta. Minusta sivuilta sai sen kuvan, että oranssi olisi sellaista kivan oranssia mutta tuo onkin tuollaista huomio oranssia. Ainakin huomaan missä lapsi liikkuu kun paita loistaa monen metrin päästä :D  Asuntovaunukangas on singlejerseytä, laadukkaan oloista tämäkin mutta ehdottomasti tykkään enemmän tuosta interlocktrikoosta mitä pilvikankaat on! Leikkasin ensin hihatkin tuosta asuntovaunukankaasta mutta paidasta olisi tullut ihan liian levoton mielestäni. Niinpä kaivelin kaapista oman pieneksi käyneen mustan topin ja leikkasin hihat siitä. Hihan mitta jäi hieman vajaaksi joten lisäsin pitkät mustat resorit. Helman kanttasin jälleen resorokaiteleella ja kiva tuli, oon nyt tykästynyt tuohon helman huolittelu tyyliin. Jäljelle jääneistä hihoista ajattelin tehdä mustaa trikoosen yhdistettynä yökkärin Elmolle.

Sitten siihen epäonnistumiseen! Halusin harjoitella paitaan napituslistaa. Tarkoitus oli tehdä napituslista seuraavalla kurssikerralla opettajan ohjauksessa mutta enpäs malttanut odotella vaan aloin sitä itse tekämään ja vähän se niinkuin meni pilalla kun jouduin muutaman kerran ratkomaan niin tein kaitaleen alaosaan reikiä! Siksi piti applikoida tuo koira tuohon napituslistan alaosaan. No ainakin nyt tiedän miten se napituslista oikeasti tehdään :D

 

"Asuntovaunupaita"

Koko: Pituudeltaan 86cm, leveydeltään 80cm

Kaava: Pohjakaava ottobresta, ompelujen myötä muokkautunut

Kankaat:Pilvikangas JNY design, resori eurokangas

 

Paita on näköjään jäänyt suoristamatta kun keskellä on tuollainen rytty :D