Laineilla keinui pieni lautta vain, siellä mä ystäväni nähdä sain, mustavalkoisen Ville Viluisen. Mulle hän vihelteli mielissään, tanssimaan tuli tänne lämpimään, kohta osaat sen, laulun iloisen.

Yykaakoo yykaakoo, pingviinit on täällä jo, nelviikuu nelviikuu hauskaa kieltä laulaa suut, vik vik vik, vik vik vik, lal lal lal lal lal lal la, vik vik vik, vik vik vik, lal lal lal lal lal lal la.

Suomesta lähti suureen maailmaan, pingviini pieni sitä kertomaan, meillä tanssi on, aivan verraton. Kohta sen tuntee koko eurooppa, Aasia Usa ja Afrikka, meillä tanssi on, aivan verraton 

                                                    

 

Pitkästä aikaa jotain valmistakin. Nämä pingviinit tein jo kesäkuussa mutta paidan ompelu jäi vaiheeseen. Tarkoitus oli painaa koko paita Eurokankaan petroolin väriselle trikoolle mutta tuli pieni valuvika. Painoin ensin takakappaleen ja hihat ja tajusin, että pingviinejä on ihan liikaa. Paidasta olisi tullut oikea migreenipaita. Apuun otin oman vanhan mustan trikoopaidan ja pingviinit saivat kaverikseen mustan takakappaleen ja hihat. Kanttaukset on tehty Myllymuksujen resorilla.  Pingviinit on painettu Folk Artin kangasväreillä ja sabluunoita oli muistaakseni kolme tai neljä. Pientä leviämistä tapahtui mutta tuota paitaa tehdessä opin miten kannattaa tehdä jotta väri pysyy siististi sabluunan sisällä. Kaikenkaikkiaan, en tiedä tykkäänkö vai enkö. Väri ei ole ehkä meidän väri, mutta ehkä jollain vähän iloisemman värisillä housuilla paitaa voi käyttää ainakin hiekkalaatikolla.

 

 

 

VAROITUS!! Tuo painaminen on erittäin koukuttavaa hommaa :) Mulla on tällä hetkellä kaksi kössi kenguru paitaa painettuna, Hinku ja vinku paita painon alla ja Myyrä suunnitteilla. Joten koukussa ollaan!!