Vihdoin siis neulerintamalla jotain melkein valmista :) Pupu on kasvoja vaille valmis. Enpäs ollutkaan neulonut viimeksi kuin lokakuussa. Täytyy sanoa, että käsialasta kyllä huomaa. Pupu oli kiva harjoittelu välipala ja mielestäni siitä tuli kiva vaikka käsialan rumuus hairitseekin osittain pupun kokonaisvaikutelmaa.
478348.jpg478347.jpg
Malli: Novita kesä 2006 lehdestä
Lankana: Novita Samos ja Palma

Viime päivinä olen lisäksi ommellut. Koirien takkikankaat pakkasin jo varastoon. Uskon vahvasti kevän tuloon ja niinpä takkikankaat saavatlevätä kesän varastossa sysksyllä sitten jatketaan taas takkien ompelua. Olohuoneen viininpunaiset raskaat verhot vaihtuivat keväisen läpikuultaviin oransseihin verhoihin. Kankaan olen ostanut Kodin Anttilan poistopäiviltä joskus syksyllä. Tykkään uusista verhoista, olohuoneesta tuli paljon valoisampi. Koirien peti sai kahdet uudet lakanat. Makuuhuoneeseen ompelin uudet verhot ja päällystin sängyn päädyssä olevan levyn samaisella kankaalla. Kevät odotellaan siis kovasti ja ennen kuin nurmikot vihertää on keksittävä piritystä kankaiden muodossa :)
478340.jpg478344.jpg
Koirien uudet lakanat :) Afrikan tunnelmissa liikutaan...

478341.jpg478345.jpg
Makkarin uudet verhot. Keltainen päiväpeitto on uusi, mutta ei mielestäni sopinut väreihin niinpä vanha kulahtanut päiväpeitto on edelleen sängyssä.