Meillä käytetään päivällä, että yöllä kestovaippaa ja melkeinpä koko ajan on ollut se ongelma ettei yökkäreiden niska-haara mitta riitä kun kestovaippa on paksumpi paketti mitä kertakäyttöinen. Ja toisaalta lapsukainen taitaa olla pitkäselkäinen ja lyhytraajainen. Nyt kaikki yökkärit rupesivat kirraamaan haaruksista joten ompelin kaapin jämäkankaista yökkäreitä läjän. Kaava löytyi ottobrestä 6/2009 Naava potkupuku nimellä  ja muokkasin sitä vielä niin, että pidensin niska- haaraväliä kolmella sentillä. Hyvä puoli näissä yökkäreissä on myös se ettei nepit paina massullaan nukkuvaa lapsukaista kun ne on haarasaumassa. PS. Kuvat ovat karseita, kiireessä niitä otin ja säädöt on olleet päin jotain.

 

Kaula-aukot kirjekuorimallia, lahkeensuissa ja hihansuissa resorit

 

Pariin yökkäriin harjoittelin applikointia. Pingviinin oon bongannut jostain kortista ja pupu on minun omasta Nanson yökkäristä.

Haarasaumoissa resorikaitaleet ja nepit. Tuli muuten ommeltua reosrikaitaletta melko paljon näihin yökkäreihin :D

 

Ensimmäiseksi testiin pääsi Nanson trikoosta ommeltu norsuyökkäri. Taitaa muuten olla meidän ainut sininen vaate. Oli niin edullinen palalöytö (2 euroa), että sorruin norsujen takia ostamaan.

 

PS. Keskosmekot oon ommellut ja ne odottelee pöydällä kuvaamista ja kaavojen skannausta. Yritän saada ne tänne pian sillä meillä on maaliskuussa muutto ja maaliskuu tulee olemaan varmaankin ompelujen puolelta hiljaista aikaa. Löydettiin vihdoinkin se omakoti ja minulle tulee vihdoinkin ihka oma ompeluhuone :D