Huhuu, täällä ollaan! Tämä vuosi onkin alkanut tosi hitaalla nuin niinku käsitöiden suhteen! Ompeluaika on kadonnut kun lapsi lyhensi päiväunet tuntiin ja siirtyi nukkumaan sisälle ja koneet lepää samassa huoneessa missä lapsi nukkuu. Jotain ihan pientä olen saanut aikaan. Ystävälle syntyy kevätvauva ja kun minulle kerrottiin kestovaippa kiinnostuksesta niin ryhdyin toimeen :) Heti joulunpyhinä aloin neulomaan pieniä villahousuja ja sitten eräänä päivänä sain ommella kaikessa rauhassa vaippoja kun mies oli lapsen kanssa mummolassa. Lopputulos seuraavissa kuvissa!

Paketti kokonaisuudessa sisälsi neljä paria liivinsuojia, 2 villahousut, läjän imuja, 2 nb- kokoista vaippaa, 2 s-koon sisävaippaa, s-koon taskuvaippa vuotosuojilla ja onesize-taskuvaippa. Lisäksi laitoin mukaan info-lapun, pari esitettä ja muutamia kaavoja.

 

Imut, yksi hahtuvaimu, muutama harsosta ommeltu taittoimu ja useampi joustofroteeimu tiimana ja suorakaiteena.

 

Liivinsuojat, imuina bambua 2 kerrosta, ihoa vasten, coolmax, joustofrotee tai bambu. Päälikankaana Pul.

 

Kaikki vaipat. Kaavoina käytin nöttöstä, nb ja s-koon mummuja sekä yhdenkoon vaippaan tämä kaava ja vuotosuojalliseen taskuun löytyi kaava kestovaippainfon keskustelusta.

Sisävaipoissa imuna/tukikankaana koko vaipan alueella joustofroteeta. Myyrä vaippa on painettu silloin tein Elmolle myyräpaidan. Paketin villahousuista ei tullutkaan kunnon kuvaa mutta nuo ensimmäisessä kuvassa näkyvät housut on neulottu Kupukan ohjeella ja s-kokoisina. Lankana vyötäröllä Patons-merinovilla ja housuosassa Pirtin kehräämön hahtuva. Toiset villahousut tein ruskovilla 1 mallilla. Housut olivat kokonaisuudessan Pirtin kehräämön hahtuvaa.

 

Askartelin vaippoihin kokolaput iron-transfer paperin avulla!

****

 

Olin ihan otettu kun keskosvaatehaasteesta on niin monet kiinnostuneet :) Kiitos kaikille kiinnostuneille! Tällä hetkellä tilanne on se, että olen leikannut mallivaatteet ja toivottavasti saan ne ommeltua lähiviikkoina. Sen jälkeen blogiin ilmestyy kuvat kaikista vaatteista kaavoineen! Joten malttakaa vielä hetki!