Odotetaan tietty seuraavaa Joulua :D Jos kerrankin olis viisaampi ja aloittais lahjojen teon aikaisemmin? Mulla meni homma todella viime tippaan ja kaiken kukkuraksi lapsi sairastui ja mies oli yöt töissä ja nukkui päivät :D Lahjojen teko meni siis sangen haasteelliseksi. Tässä nyt muutama mitä sain aikaiseksi, lisäksi paketteihin kääriytyi sydänpyyheripustimia ja tumppuja. Omatekoisten lahjojen lisäksi ostin vain reilun kaupan tuotteita ja muutaman kotimaisen tuotteen, joten luulisin, että suuhteellisen ekologisesti pääsin nuissa lahja hankinnoissa. Kun omatekoisten materiaalitkin löytyi kaapista ja lahjat käärin voimapaperiin.

Näitä paperinaruvalaisin juttuja tein muutaman, toinen jäi itselle ja toinen meni lahjaksi.

 

Osassa paketeissa roikkui mukana tälläiset nalleheijastimet

 

Elmon kummitädin koira sai lahjaksi pari patukkaa ja paksun helisevän joulukalkkunan. Kun täti itse taas sai puputumput :)

 

Äitini sai Huopasesta neulotut tossut.

 

Elmon toinen kummitäti sai murretumput ja tädin koira taas tälläisen pehmokoiran, jonka täti oli ominut itselleen :)

 

Sitten se isoin ja työläin ja haastavain projekti. Elmon mummu ja pappa saivat Elmon jalanjälki torkkuopeiton. Kokoa peitolla on noin 110cm x 170cm. Keskellä peittoa kulkee aurinkotekniikalla tehnyt elmon jalanjäljet. Muuten peitto koostuu 15x 15 neliöistä. Vaan olihan muuten haastetta tuon kokoisen peiton tikkaamisessa ja reunuksissa näin ensikertalaiselle. ihan heti en tee nuin isoa tilkkupeittoa. Paljon tuli virheitä ja onnistuminen oli täydellisen epätäydellistä mutta eikös se ajatus oo tärkein? Pappa on kuulemma nukkunut jo monen hyvät päiväunet sohavlla tämän peiton alla :D