Meillähän on kaksi koiraa ja Elmo on sellainen koirafani. Tässä muuan viikko sitten lapsukainen katsoi mallia meidän toisesta koirasta miten vettä juodaan kupista. Siitä asti Elmo  on yrittänyt  juoda joka paikasta niinkuin koira, kielellä lipoen :) Tänään viimeksi uimahallin suihkuhuoneen lattialta (eli ei oikeen hyvä oppimisjuttu tuo kielellä lipominen ollut). Koirien vesukupilla yritetään käydä päivittäin lipomassa, niinpä kuppi säilytetäänkin pakastimen päällä Elmon ollessa hereillä.

 

Koirafanille piti tehdä koirapaita. Pitkään etsiskelin jotain kivaa ja helppoa koiran kuvaa sabluunaan varten (minähän en osaa edes koiraa itse piirtää :D) Kiva ja helppo kuva löytyi nettikangaskaupasta, paitsi enää en löytänyt kyseistä kangasta sieltä. Tuolla muuten on aivan ihania puuvillakankaita, onneksi meillä ei oo tyttölasta, vois olla, että mekkokankaita ois silloin aivan pakkko tilata! Koirat kuitenkin lojuivat kaapissa muutamia viikkoa. Paita oli niin tylsän näköinen kunnes yksi päivä keksin painaa sekaan vihreitä kukkia. Paita piristyi kummasti ja siitä tuli kiva, tykkään!! Sopii hyvin edellisen postauksen velourhousujen kanssa! Oon nyt innostunut tikkailemaan kaikein mahdollisen. Tähän paitaan halusin vähän väriefektiä ja niinpä tikkaukset on tehty vihreellä langalla.

 

Koirapaita

Koko: 80cm

Kaava: Ottobre 6/2008

Kankaat: Ruskee puuvillatrikoo Löytö-Palasta, valkoinen paksu trikoo tädiltä saatuja lahjoituksia

Resorit: Myllymuksut

Kangasvärit: Folk Art

 

 

 

 

Loppuun vielä tälläinen koiraloruleikki. Tätä oon itse pienempänä leikkinyt!

 

Onko koira kotona?
Kaksi leikkijää laittaa kätensä vastakkain, sormenpäät yhdessä, sormet harallaan, jolloin muodostuu neljä koloa. Toinen työntää yhden sormensa ensin pikkurillin ja nimettömän väliseen rakoon ja kysyy "Onko koira kotona?"
Toinen vastaa "Miesten kanssa mettällä."
Seuraavasta kolosta kysytään "Onko koira kotona?"
toinen vastaa "Naisten kanssa navetass."
Seuraavasta kolosta kysytään "Onko koira kotona?"
Toinen vastaa "Pöydän alla luita kalvamass".
Peukalon ja etusormen välistä kysytään "Saaks tästä kaivost hevoist juottaa?"
Toinen vastaa "Saa, jos ei koira pure".
Kysyjän on reagoitava nopeasti vetämällä sormensa pois ennen kuin "koira puree" eli toisen leikkijän peukalot ja etusormet tarttuvat hänen sormeensa.