Valmiina nämäkin ovat olleet jo pitkään mutta en ole saanut kuvattua/blogattua! Kolmet villahousut kolmella eri tekniikalla.

 

Perinteiset neulotut merinovillahousut Patonsista titityyn ohjeelle. Kooltaan ovat vielä reilut mutta käyttökelpoiset. Neulottu 4 ja 4.5 puikoilla.

                                                          1233923618_IMG_1411.JPG

 

Merinovillaribbistä saumurilla tehdyt vaippahousut. Merinovillaribb tilattu Myllymuksuilta. Kaavana käytetty omaa muokkausta tästä kaavasta. Haaraosa kaksinkertaisesta merinovillasta ja muuten yksinkertaisesta, päivät käytössä ok mutta ei missään nimessä ainakaan vielä yökäyttöön. Seuraaviin tekisin haaraosan kolminkeratisena ja lahkeet kaksinkertaisena. Nämä housut ovat vielä reilut mutta kyllä niitä pitää jo voi. Menevät luulatavsti koko vaippaiän kun venyvät niin ankarasti Cool

                                                       1233923643_IMG_1423.JPG

 

Omasta vanhasta villapaidasta ommellut vaippahousut. Kooltaanerittäin reilut joten ei olla edes vielä pystytty testaamaan käyttökelpoisuutta. Housuista ei oo ikävä kyllä parempaa kuvaa tarjolla mutta tehty samalla kaavalla suurinpiirtein kuin ylemmän kuvan housut.

 

                                           1233923845_IMG_1440.JPG