Osallistuin Pammun järkkäämään lorukorttivaihtoon. Tarkoituksena on pikkuhiljaa kasata Elmolle lorupussi ja tämä vaihto tuli juuri sopivaan aikaan. Itse lähetin aurinko/kuu aiheiset kortit. Paluupostissa sain yhdeksän mitä hienointa lorukorttia, vautsi :)

                  2109163.jpg

                  2109164.jpg

Lisää pitäisi vielä saada ja koska nuo toisten tekmät kortit on paljon jännempiä ja lorutkin saattaa olla ihan uusia. Kyselen kiinnostaisiko ketää uusi loukorttivaihto jos sen järkkäisin? Kommenttilootaan ilmottaudu jos innostut mukaan!


(Vaihtohan menee niin mukaan mahtuu 9 lorukortteilijaa minun lisäkseni. Jokainen osallistuja saa valita lorunsa itse, mutta se pitää ilmoittaa, jotta ei tule päällekkäisyyksiä.Kortti saa olla juuri sinun näköisesi, mutta lorun on oltava selkeästi luettavissa. Jokainen osallistuja tekee 9 samanmoista korttia (yksi kullekin osallistujalle, toki itsellekin kannattaa tehdä (eli siis 10 korttia yht), mutta sitä ei tarvitse lähettää) ja lähettää ne minulle postimaksun sisältävän palautuskuoren kera (tähän käy helposti kuoret sekä postimerkilliset kuoret, mutta ota huomioon, että postimaksun tulee riittää!!). Kortit tulee tehdä pahville, ei paperille, sillä niitä käsitellään aika paljon ajan myötä. Lorun voipi ilmoittaa sitten kun rinki on täynnä, joten ei paniikkia sen suhteen.)