Kestovaipat ovat nykyään meillä ihan arkipäivää eikä kertakäyttövaippoja olla käytetty yli kahteen kuukauteen. Edelleen sisätäyttövaipat ovat suosikkejani ja nykyään ollaan käyetty myös aika paljon ihan vaan harsoja lisäimulla. Harsojen käyttö johtuneen varmaan myöskin siitä ettei meillä ole tällä hetkellä tarpeeksi vaippoja. Asia korjaantunee ensi viikon aikana kun saan nepitettyä 13 uutta TSI-cuddle bunssia :) Niistä sitten raporttia tarkemmin ens viikolla. Yllättävän pitkään ovat samat vaipat mahtuneet, edelleenkin s-koon röyhelömummut on käytössä samoin mummujen kaavalla tehdyt s-koon taskuvaipat. Pikkuhiljaa kuitenkin ne ovat jäämässä pieneksi ja uusia vaippoja pitää ommella koko ajan lisää. Cuddleja tein sillä ajatuksella, että mahtuisivat hieman pitempään päälle. Villahousuja onkin jäänyt pieneksi tosi monet ja niitä olen viimeisen kuuakauden aikana tehnyt monet. Aina kun on saanut yhdet valmiiksi on toiset olleet jo puikoilla näillä pitäisi kyllä pärjätä nyt taas jokunen kuukausi :)

                  2012768.jpg
Ruskeat pitkälahkeiset, mallina pöpät pienin muokkauksin, lankana Pelson vankilan hahtuva (on muuten nykyään minun lempihahtuvaa, ihanan pehmeää, helposti neulottavaa, rasvaista ja pelittää käytössä niiiin hyvin!) Keltaiset pitkälahkeiset, mallina taas kerran pöpät pienin muokkauksin, lankana Pirtin kehräämön hahtuva. Ruskea-petrooli raidalliset pitkälahkeiset, mallina titityyn ohje, jonka saa kun tilaa lankaa sieltä, lankana titityystä tilattu Patons-merino. Ruskea-vihreä raidalliset lyhytlahkeiset, malli sama kuin edellisissä mutta lyhytlahkeisina, lankana pelson hahtuva (ruskea) ja pirtin kehräämön hahtuva (vihreä). Pitkälahkeisia tykkään käyttää kotona ihan housuina, ei tuu niin paksu paketti. Nuo lyhytlahkeiset päätyy yökäyttöön. Vielä olisi tarkoitus tehdä lyhytlahkeiset Patonssista, ovat niin kätevät (lue ohuemmat) housujen alla. Ruskeat ja keltaiset hosut ovat tällä hetkellä just passelit, nuissa muissa on vielä kasvunvaraa mutta ihan hyvin kuitenkin pysyvät jo jalassakin :)

Tämä pieni juttu on ollut jo kuukauden päivät valmiina ja käytössä eli vihdoinkin meidänkin käytössä olleet likaiset vaipat saivat oman matkustuspussin. Kankaana keltainen pul. Pussiin mahtuu kolme likaista vaippaa, kokoa on 23cm x 26cm. Kiinnityksena ihan vaan nyörikiinnitys.

                  2012759.jpg