Mulla menee vähän viikottain tämä käsityöinnostus. Samalla viikolla ei voi ommella ja neuloa vaan täytyy keskittyä jompaan kumpaan hommaan :) Ommeltua on tullut nyt viime aikoina enemmän mutta puikkoja pitäisi alkaa pikkuhiljaa kilistelemään.

Vauvalle oon ommellut pelkästään, olipa yllättävää :)

Tätä kangasta oli pakko ostaa ja siitä oli jotain tehtäväkin. Tykkään tuosta kuosista tosi paljon, värit ja kuviot ovat mieleen. Tein siitä sitten vauvalle lattialustan, pohjassa luonnonvalkoinen lakanakangas ja välissä vanha äitiyspakkauksen pussi leikattuna. Reunat huoliteltu vinokaitalenauhalla. Kokoa alustalla 75x78cm.

                   1612453.jpg


Vauvan sänkyä on pitänyt tietty vähän entrata. Pinnissuojukset tein Marimekon kankaasta. Samaa kuosia löytyy Pupun korvista ja jalkapohjista. Tykkään tuosta kankaasta tosi paljon. Se on väriltään ja kuvioltaan niin ihanaa. Pinniksen uudinverho on tehty Palermo verhokankaasta, ostettu talvella Anttilasta 2,5 euron metrihintaan. Tein pinnikseen lisäksi tuollaisen säilytystaskun. Tällä hetkellä siellä on minun iltalukemiset kun yöpöytä piti siirtää pinniksen tieltä pois.

                   1612455.jpg


                               1612456.jpg


Vauva-lehdestä bongasin jutun näistä ja pakkohan niitä oli tilata. Onpa vauvalle sitten kivaa katseltavaa. tein korteille tuollaisen säilytys/katselunpussukan. Pysyvät siisteinä ja saa kätevästi kiinnitettyä esim. sänkyn laitaan katseltavaa.

                                1612424.jpg


Äitiyspakkauksen laatikkoon tekaisin vielä lakanat samasta kankaasta kuin verhoilukin on. Pesämakkarakin on tehtynä mutta täytteet vielä puuttuu. Tuo kuvassa näkyvä keltainen koira on soittorasia pehmolelu. sain sen tulevalta kummitädiltä joululahjaksi ja siitä asti olen joka ilta soitellut tuttua säveltä vauvalle.

             1612457.jpg